Vrijwilliger worden?

De missie van de Tuinen van Zuidbroek is het creëren van een bijzondere ontmoetingsplaats, waar recreatie, ontspanning, werken en leren centraal staan. De komende periode gaat het eindelijk gebeuren, de Tuinen van Zuidbroek wordt gerealiseerd. Dat doen we met een enthousiaste groep vrijwilligers. Ben jij ook zo enthousiast over de Tuinen en lijkt het je mooi om bij te dragen aan dit initiatief? Twijfel niet en word vrijwilliger!
Enthousiastelingen met groene vingers kunnen aan de slag in de Vlindertuinen. Wil je liever bijdragen in een werkgroep? Dan kan dat ook. De Tuinen van Zuidbroek zoekt vrijwilligers voor de werkgroepen fondsenwerving, bouwbegeleiding en tuinontwerp, zorg en welzijn van gebruikers en communicatie & informatieverstrekking. Voor elk wat wils dus!

De Tuinen van Zuidbroek gaat nu echt van start. Dit is hét moment om je aan te sluiten bij dit bijzondere initiatief. Samen gaan we met een flinke dosis enthousiasme aan de slag om van de Tuinen van Zuidbroek een groot succes te maken.

Wilt u óók vrijwilliger worden? Neem contact op met:

Carel Braakman inzake TvZ
Telefoon 06 – 53 22 78 84
Email carel@tuinenvanzuidbroek.nl